Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sjøkreps à la nage




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
12stksjøkreps
1ssolivenolje
1dashsalt
kajennepepper
2stk litegulrøtter
2stk liteløk
2dlhvitvin, tørr
1stkappelsin
0,5tsgrovknust hvit pepper
2sssmør
4stang(stenger)bladpersille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sjøkreps à la nage med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier115,80187,74Kcal
Protein1,151,86gram
Karbohydrat3,736,05gram
Kostfiber1,302,11gram
Fett8,1313,18gram
Mettet fett4,347,04gram
Alkohol2,93 %
Salt0,350,57gram
Pris på oppskriftenKr 7,72Kr 12,52Kroner
Hele oppskriften veier649 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vri krepsehalene fra hodene. Legg krepsehalene i hånden og klem til, slik at skallstengene på undersiden knekkes. Rens dem videre omtrent som reker, og legg dem til side.

Press saften ut av appelsinen, bland med hvitvin og ha det i en kjele. Skjær gulrot og løk i tynne skiver og ha i blandingen. Kok opp. Tilsett korianderfrø, pepper og smør, og la det fosskoke i 3 minutter, slik at smøret setter seg i grønnsakblandingen. Hakk persille grovt og ha det i kjelen det siste minuttet av koketiden. Denne blandingen kalles nage. Smak til med salt og hold den varm.

Salt krepshalene lett og krydre med litt kajennepepper. Stek dem i svært varm panne med en spiseskje olivenolje i et par minutter, mens du snur litt på dem.

Ha nagen i varme dype tallerkener, med krepsehalene på toppen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7837)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.