Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sjøkreps med grillet aubergine og rød pesto




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
12stksjøkreps
olje fra soltørkede tomater
1ssestragon, finhakket
1stkchili
2stk liteauberginer
2sssalt
2dlolivenolje
1dashnykvernet pepper
rød pesto
sitron


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sjøkreps med grillet aubergine og rød pesto med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier232,10433,79Kcal
Protein1,322,47gram
Karbohydrat1,963,66gram
Kostfiber1,582,95gram
Fett23,9844,82gram
Mettet fett3,386,32gram
Salt5,339,97gram
Pris på oppskriftenKr 5,40Kr 10,09Kroner
Hele oppskriften veier748 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del krepsene i to på langs. Ta ut paven. Bruk en kniv til å hugge klørne halvveis igjennom, slik at de kan løsnes helt med fingrene under spisingen. Legg krepsdelen med snittflaten opp i en langpanne og pensle dem med litt av pestoen.

Finhakk chilien og strø jevnt over krepsene, sammen med estragon. Stek dem på øverste rille i ovnen ved 250 C i 6-8 minutter.

Skjær auberginene i skiver på 1/2 cm. tykkelse, og legg dem på en rist. Dryss et tynt lag med salt på begge sider. La dem ligge minst en halvtime, slik at saltet får trekke det litt bitre vannet ut av aubergineskivene, før du skyller dem raskt i kaldt vann og tørker dem med kjøkkenpapir. Pensle skivene med rikelig mengder olivenolje og kvern litt pepper over. Grill skivene på begge sider i grillpanne slik at de får et pent rutemønster, eller bruk vanlig stekepanne.

Legg aubergineskivene på tallerkener, med krepsen oppå. Fordel pestoen rundt, et par skjeer til hver, og press sitron over.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7864)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.