Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sjøkreps med soppsaus og stekt purre




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
8stksjøkreps
2stkpurrer
1sssmør
4sssoyasaus

Soppsaus:

100grsopp
1sssmør
smørsaus
1bunt(er)liten bunt gressløk
1feddhvitløk
1dashsalt
1dashnykvernet pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Skalldyr
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sjøkreps med soppsaus og stekt purre med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier89,92144,86Kcal
Protein2,283,67gram
Karbohydrat4,447,15gram
Kostfiber1,822,93gram
Fett6,6010,63gram
Mettet fett4,136,65gram
Salt2,003,22gram
Pris på oppskriftenKr 10,30Kr 16,59Kroner
Hele oppskriften veier644 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del sjøkrepsen i to på langs. Ta ut paven. Salt dem lett og kvern peppper over. Pensle dem med litt olje. Legg dem med kjøttsiden opp på et stekebrett, og bak dem i ovn på 250 C i 6-8 minutter.

Skjær purren i skrå skiver på 1 cm tykkelse, og skyll dem forsiktig, slik at skivene forblir hele. Ha ringene i en stekepanne med høy kant, og ha på nok vann til at det dekker. Kok opp og la dem koke i 30 sekunder. Ta purreskivene forsiktig ut, og slå ut vannet. Sett pannen på platen igjen, ha i litt smør og stek dem gylne på en side. Fordel soyasausen over og la pannen stå på platen i 10 sekunder til.

Skjær soppen til soppsausen i små terninger. Finhakk gressløken. Press hvitløk. Stek soppen og hvitløken raskt i smør. Bland soppen og hvitløken i smørsausen, og ha i gressløken like før servering.

Legg purreskivene på tallerkener sammen med sjøkrepsen. Hell soppsausen over.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7867)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.