Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sjøkreps med tilbehør




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Scampi fritti

Ca 14stksjøkrepshaler

Frityrrøre:

1dlhvetemel
0,5tssalt
0,75dlpilsner øl
olje til steking

Tilbehør til sjøkreps naturell:
ristet loff
sitronbåter
majones
chutney
chilisaus
dillmajones
sennep-pickles


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sjøkreps med tilbehør med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier91,1794,25Kcal
Protein8,839,13gram
Karbohydrat10,1010,44gram
Kostfiber0,450,47gram
Fett1,081,12gram
Mettet fett0,030,03gram
Alkohol0,69 %
Salt2,132,20gram
Pris på oppskriftenKr 18,99Kr 19,63Kroner
Hele oppskriften veier414 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sjøkreps selges alltid kokte. De har en lys gulrød farge. Det meste av maten sitter i halen. Fjern den mørke strengen (tarmen).

Server sjøkreps godt avkjølt med en eller flere av sausene som er nevnt. Sjøkreps kan også brukes i skalldyrstuing, sauser eller supper.

Rens sjøkrepsene, halene skal være hele. Er de store kan de eventuelt deles i to på langs.

Lag røre av mel, salt og øl. Ølet gjør stekeskorpen sprøere enn om man bruker vann eller melk.

Dypp krepshalene i røren.

Kok dem i olje 3-4 min. Oljen er passe varm når en loffterning blir pent brun i løpet av 1 min.

La de stekte krepsehalene renne av på husholdningspapir.

Scampi fritti serveres nystekte og varme sammen med salat og noe av tilbehøret som er nevnt over.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7790)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.