Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sjøkrepsravioli




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkrå og ferske sjøkreps, eller lettkokte
4ssricottaost, eller annen smøreost
4ssparmesan, finrevet
1feddhvitløk finhakket
4ssbasilikum, frisk hakket
karri
kajennepepper
1stkegg til pensling

Pastadeig:

500grhvetemel
4stkegg
0,5tssalt
Ca 1,5ssolivenolje


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sjøkrepsravioli med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier263,58652,76Kcal
Protein12,3130,49gram
Karbohydrat36,5590,52gram
Kostfiber1,764,36gram
Fett7,1817,78gram
Mettet fett2,355,82gram
Salt0,681,68gram
Pris på oppskriftenKr 6,76Kr 16,74Kroner
Hele oppskriften veier991 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Pisk eggene sammen med salt og olje. Ha fem ss hvetemel i eggeblandingen og rør det klumpfritt. Ha resten av melet i en liten haug på bordet og form en grop i midten. Hell røren oppi og bland det kjapt sammen med hendene. Kna deigen til den er glatt og blank. Juster med hvetemel til deigen ikke opptar mer.

Pakk deigen i plastfolie og la den hvile i kjøleskapet i minst en time.

Skjær krepsehalene i mindre biter, strø på litt karri og kajenne og stek dem raskt, 15-20 sekunder, sammen med hvitløk i en teflonpanne med litt olje. Ta dem ut og bland forsiktig med smøreost, parmesan og basilikum samt litt salt og pepper. Sett til side.

Strø mel på bordet, del deigen i mindre biter og kjevle dem ut til tynne leiver. Strø på mer mel underveis, slik at det ikke klistrer seg til bordet. Bruk en stor og rund ting til å stikke ut fire rundinger, og en litt mindre, men like rund til å stikke ut fire litt mindre rundinger.

Pisk et egg og pensle de minste rundingene. Fordel fyllet i midten av dem, legg de store rundingene over og klem fast langs kantene.

La rvioliene ligge en times tid i kjøleskapet.

Kok opp masse vann med litt salt og en liten sprut olivenolje. Kok ravioliene i ca 3 minutter og server med litt saus av noe slag, eller bare en klatt pesto.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7791)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kreps Jambalaya.Kreps Jambalaya.
Denne retten har 131,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjøkreps naturell.Sjøkreps naturell.
Denne retten har 42,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 20,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.