Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sjøtunge med reker




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
8stksjøtungefileter
350grreker
300grsjampinjonger
100grsmør eller margarin
1sshvetemel
vann eller fiskekraft
1dashsalt
1dashpepper
persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sjøtunge med reker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier100,201 352,75Kcal
Protein16,13217,76gram
Karbohydrat0,324,32gram
Kostfiber0,010,14gram
Fett3,8251,57gram
Mettet fett1,4219,17gram
Salt0,344,65gram
Pris på oppskriftenKr 12,91Kr 174,29Kroner
Hele oppskriften veier5 400 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rull fiskefiletene sammen, fest med tannpirker. Vend dem i hvetemel, brun dem lett og legg dem så i ildfast fat.

Vend reker og sjampinjong raskt i stekefettet.

Hell litt vann eller fiskekraft over, smak til med salt og pepper.

Legg reker og sjampinjong over i fatet til fiskefiletene. Jevn sjyen i stekepannen lett med hvetemel og hell den over fisken. Sett fatet midt i stekeovnen ved 190 C i ca 10 minutter.

Server retten nylaget, drysset med persille og med kokt ris til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11894)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.