Sjampinjong- og paprikasalat


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
0,5stkkylling, stekt
1stksalathode
150grsjampinjonger
1stk litepaprika, rød
1stk litegrønn paprika
1stk litegul paprika
dill

Saus:

1dlyoghurt naturell
1dlrømme
1ssløk, finhakket


Fremgangsmåte:

Legg godt vaskede salatblad langs kanten på salatfatet. Skjær kyllingkjøttet fra bena og del i mindre biter. Legg det i bunnen av fatet. Skjær renset sopp i skiver og paprikaen i ringer, og legg det pent opp på fatet. Strø over litt hakket dill.

Rør sammen sausen og server ved siden av eller slå over salaten.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 6738)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Salat
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 104,98 Kcal
Protein 7,86 g
Fett 7,04 g
Karbo 2,26 g
Pris 5,01.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!