Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sjoko-/kokosiskake



Sjoko-/kokosiskake oppskrift.
Fotograf: Kylling.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Kakebunn:

2stkeggehviter
0,75dlsukker
0,5plate(r)kokesjokolade
1,75dlkokosmasse
0,5dlkokosmasse til formene

Sjokoladeiskrem:

6stkeggeplommer
2dlsukker
6dlkremfløte
2plate(r)kokesjokolade


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-gluten
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Sjoko-/kokosiskake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier410,986 528,42652,84Kcal
Protein4,6373,557,35gram
Karbohydrat34,03540,5754,06gram
Kostfiber2,4438,763,88gram
Fett27,94443,8344,38gram
Mettet fett17,86283,7128,37gram
Salt0,071,160,12gram
Pris på oppskriftenKr 6,78Kr 107,70Kr 10,77.-
Hele oppskriften veier1 589 totalt1 589 pr porsj159 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 stykker

Pisk eggehvitene stive med sukker. Bland revet sjololade med kokos og skjær det forsiktig inn. Legg bakepapir i en springform, ca. 22 cm i diameter, og dryss i kokos. Hell kakerøren i formen og stek på nederste rille i ovnen ved 170 °C i ca. 20 minutter. Avkjøl på rist.

Pisk stiv eggedosis av eggeplommer og sukker. Bland inn stivpisket kremfløte og 1/2 plate hakket sjokolade. (Resten kan smeltes, avkjøles og høvles med ostehøvel til sjokoladekrøller som pynt). La bunnen ligge i kakeformen og hell i iskremblandingen. Sett kaken i fryseren i minst 5-6 timer.

Iskaken blir mer serveringsvennlig ved å stå i kjøleskapet 15 minutter før servering. Pynt gjerne med revet sjokolade og sitronmelisse.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 17798)
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Vaniljeis med salt karamell.Vaniljeis med salt karamell.
Denne retten har 262,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,31 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,3.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Iskrem med kokos og pasjonsfrukt.Iskrem med kokos og pasjonsfrukt.
Denne retten har 361,88 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,74 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 30,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjoko-/kokosiskake.Sjoko-/kokosiskake.
Denne retten har 410,98 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 34,03 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,94 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kesamis.Kesamis.
Denne retten har 153,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,43.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hjemmelaget vaniljeis.Hjemmelaget vaniljeis.
Denne retten har 206,56 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,3.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.