Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
125grhvetemel
2ssbakekakao
1stkegg
1stkeggeplomme
3dlskummet melk
1ssolivenolje + litt ekstra til steking

Fyll:

2stkepler, skrelt og utkjernet og grovhakket
2ssfarin
0,5tsmuskat
1stkappelsin, saft og revet skall
Ca 3,5stkaprikoser, friske utkjernet og delt i fire
melis til dryss


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sjokolade-crêpes med eple og aprikosfyll med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier115,67255,23Kcal
Protein3,948,69gram
Karbohydrat17,8639,41gram
Kostfiber1,864,10gram
Fett2,756,07gram
Mettet fett0,751,65gram
Salt0,050,11gram
Pris på oppskriftenKr 3,12Kr 6,88Kroner
Hele oppskriften veier1 103 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Start med pannekakerøren: Sikt hvetemel og kakaopulver i en stor bolle og lag en grop i midten. Pisk sammen de øvrige ingrediensene. Hell blandingen opp i melet og pisk til en glatt røre. La den stå og svelle i ca 30 minutter.

Lag fyllet mens du venter. Legg eplebitene i en tykkbunnet gryte sammen med sukker, muskat, appelsinsaft og appelsinskall. La det få et oppkok, slå ned varmen, dekk til med lokk og la det småkoke i 3 minutter. Ha i aprikosene og la det koke videre i 3 minutter til, til frukten er mør.

Pensle en klebefri stekepanne med litt olje og varm den opp. Hell i litt av røra og hell pannen fram og tilbake slik at røra dekker hele bunnen. La den steke på middels varme i 1-2 minutter, til pannekaka begynner å boble. Snu den med stekespade og stek den på den andre siden. Legg den ferdigstekte pannekaken på et matpapir og lag flere pannekaker på samme måten. Røra skal holde til 10 pannekaker.

Server pannekakene fylt med eple- og aprikosblandingen og med et lett melisdryss over.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 5865)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Diett/allergi: Diabetes mat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Arme riddere for 1.Arme riddere for 1.
Denne retten har 174,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,77 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,4 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lapper til frokost.Lapper til frokost.
Denne retten har 217,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,57 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,47.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Mormors Sveler.Mormors Sveler.
Denne retten har 205,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,67 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt flesk og Tjømedupp.Stekt flesk og Tjømedupp.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.