Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sjokolade dekkede ananas




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1boks(er)ananas skiver (1 kg)
200grsukker
evt. litt konserveringsmiddel
Overtrekkssjokolade.


Annonse


Næringsdeklarasjon for Sjokolade dekkede ananas med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier161,761 019,09Kcal
Protein0,201,26gram
Karbohydrat40,07252,44gram
Kostfiber0,342,14gram
Fett0,000,00gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,000,01gram
Pris på oppskriftenKr 2,33Kr 14,68Kroner
Hele oppskriften veier630 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok ananasskivene i 10 minutter i saften, som tilsettes sukkeret. Hvis det anvendes 'ananas i egen saft' må det tilsettes yterligere 100 g sukker. Ta ananasen av varmen, tilsett konserveringsmiddel, hvis den ferdige konfekt skall oppbevares mere enn et par dager.

La skivene trekke i saften et kjølig sted til neste dag. Ananasskivene dryppes av i en stor sikt, så de blir tørre. Det kan også brukes kjøkkenrullepapir, som skiftes ofte, så væsken suges fra ananasskivene.

Overtrekk skivene to ganger med den smeltede, ikke varme sjokolade. Pensle den på eller smør den på med en kniv. Når skivene er overtrukket to gange blir sjokoladelaget ekstra tykt og lekkert. Sett gjerne sjokoladestykkene et øyeblikk i fryseren til sjokoladen er stivnet.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 19218)
Kategori: Konfekt
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.