Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sjokolade og appelsinskall




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 4,5stkappelsiner,
kokesjokolade

Sukkerlake:

2,5dlsukker
2,5dlvann


Annonse


Næringsdeklarasjon for Sjokolade og appelsinskall med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier105,571 044,09Kcal
Protein0,484,75gram
Karbohydrat25,32250,41gram
Kostfiber0,969,49gram
Fett0,050,49gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,000,00gram
Pris på oppskriftenKr 1,37Kr 13,55Kroner
Hele oppskriften veier989 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skyll appelsinene i varmt vann og skjær bort alt det hvit skallet og del båtene i strimler. Kok opp sukkerlaken og la skallene koke på svak varme i ca. 10 minutter. La dem ligge og renne godt av og bli kalde. Tørk bitene og dypp dem i smeltet sjokolade. La dem ligge og stivne på bakepapir.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21004)
Kategori: Konfekt
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.