Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sjokoladefondant med marinerte kirsebær



Sjokoladefondant med marinerte kirsebær oppskrift.
Fotograf: Melk.no
Sjokoladefondant er en himmelsk munnfull med varm flytende sjokolade og er en perfekt avslutning på et herlig måltid. Steker du sjokoladefondanten i høye stettglass ser det flott ut ved servering.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2dlkirsebær frosne eller hermetiske
1dlsøt likør f eks kirsch
85grsmør
100grmørk sjokolade, 70% kakao
2stkegg
1stkeggeplomme
50grsukker
50grhvetemel
4sscrème fraîche orginal, 35 %


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-gluten
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sjokoladefondant med marinerte kirsebær med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier338,83504,76Kcal
Protein5,257,82gram
Karbohydrat26,1238,91gram
Kostfiber1,362,03gram
Fett23,3834,83gram
Mettet fett13,7520,48gram
Alkohol0,03 %
Salt0,270,40gram
Pris på oppskriftenKr 6,27Kr 9,34Kroner
Hele oppskriften veier596 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kirsebærene gis et raskt oppkok i likøren og trekkes av varmen. La bærene ligge i likøren å trekke i noen timer før servering.
Smelt smør og sjokolade i mikro eller over vannbad .
Vannbad: Bollen plasseres oppå en kjele med kokende vann. Bollen må tåle varme. NB! Pass på at bollen er større en kjelen, slik at den ikke berører vannet. Innholdet i bollen smelter av dampen fra det kokende vannet.
Pisk egg, eggeplomme og sukker til eggedosis.
Tilsett den avkjølte sjokoladeblandingen og siktet hvetemel under forsiktig omrøring. Sjokolademassen helles over i 4 små glass som tåler høy varme eller amerikanske muffinsformer. Stekes ved 180 ºC i ca. 13 – 15 minutter, til sjokolademassen er stivnet på sidene, men flytende inni.
Server fondanten varm med marinertekirsebær og crème fraîche. Husk! Her er det gjestene som skal vente på desserten.

Tips:
Sjokolade fondanten kan gjøres i stand dagen i forveien eller noen timer før. Dekk til glassene med plastfilm og la de stå kaldt. Sett glassene i romtemperatur i ca. en halv time før de settes inn i stekeovnen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 30563)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sjokoladefondant.Sjokoladefondant.
Denne retten har 530,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 35,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 39,99 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,99.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokolademousse og pannekaker med jordbæris.Sjokolademousse og pannekaker med jordbæris.
Denne retten har 310,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,31 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokolademousseterte 2.Sjokolademousseterte 2.
Denne retten har 282,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 36,06 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,63.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Flytende sjokolade og appelsinpudding.Flytende sjokolade og appelsinpudding.
Denne retten har 284,56 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 45,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,4 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,85.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hvit sjokolademousse med solbærsaus.Hvit sjokolademousse med solbærsaus.
Denne retten har 311,4 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,32 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladefondant 2.Sjokoladefondant 2.
Denne retten har 373,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,02.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hvit sjokolade- og limeparfait.Hvit sjokolade- og limeparfait.
Denne retten har 271,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 41,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,42.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladepai med nøtter.Sjokoladepai med nøtter.
Denne retten har 427,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 47,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,9 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokolademousse 6.Sjokolademousse 6.
Denne retten har 376,59 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 34,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,45 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladefondant varm.Sjokoladefondant varm.
Denne retten har 432,68 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 39,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladeterte 3.Sjokoladeterte 3.
Denne retten har 407,26 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 28,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hvit sjokolademousse.Hvit sjokolademousse.
Denne retten har 355,61 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,82.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokolademousse fra Valencia.Sjokolademousse fra Valencia.
Denne retten har 339,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,28 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,4 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,87.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladefondant med blåbærsorbet.Sjokoladefondant med blåbærsorbet.
Denne retten har 350,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 36,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,09 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,85.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladechantilly.Sjokoladechantilly.
Denne retten har 383,4 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,81 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 25,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.