Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sjokoladefromasj på mandelbunn



Sjokoladefromasj på mandelbunn oppskrift.
Fotograf: Melk.no
En nydelig fromasjkake som passer godt til fest, merkedager og andre anledninger.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grmandler
200grsukker
2stkegg
1sskakaopulver (Regia bakekakao)
1stkappelsin.revet skall

Fyll

200grhvit kokesjokolade (Dronning-sjokolade)
3stkeggeplomme
4dlkremfløte

Pynt

100grjordbær
100grblåbær
100grhvit kokesjokolade


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Nøtter
Soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Sjokoladefromasj på mandelbunn med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier346,935 512,30459,36Kcal
Protein6,42102,018,50gram
Karbohydrat26,63423,1235,26gram
Kostfiber2,2936,393,03gram
Fett23,35371,0030,92gram
Mettet fett10,66169,3714,11gram
Salt0,101,520,13gram
Pris på oppskriftenKr 8,35Kr 132,67Kr 11,06.-
Hele oppskriften veier1 589 totalt1 589 pr porsj132 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Mal eller finhakk mandlene i en foodprosessor. Pisk sammen sukker og egg. Bland inn mandler, kakao og finrevet appelsinskall.

Ha over i en smurt/bakepapirkledd springform (ca 24 cm i diameter) og stek bunnen i forvarmet ovn på 175 °C i ca 25 minutter. Avkjøles på rist, i formen.

Fyll:
Smelt sjokoladen i vannbad. Bland eggeplommene sammen med 1/4 av kremfløten, og varm opp under omrøring til det tykner. Avkjøl noe og bland inn den smeltede sjokoladen.
Visp resten av kremfløten til luftig krem, og vend den forsiktig inn i sjokoladeblandingen.
Legg den avkjølte kakebunnen på et fat med ringen rundt. Hell blandingen over mandelbunnen, og la kaken stå i minimum 1 time i kjøleskap før den serveres. Kaken kan også fryses og serveres som iskake, men ta da kaken ut av fryseren og la den tempereres i kjøleskap ca ½ time før den serveres.

Topping:
Legg jordbær i skiver rundt, deretter blåbær og til slutt revet hvit sjokolade i midten.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 30541)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kransekakestenger med hjemmelaget iskrem.Kransekakestenger med hjemmelaget iskrem.
Denne retten har 411,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 24,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladefromasj på mandelbunn.Sjokoladefromasj på mandelbunn.
Denne retten har 346,93 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,63 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.