Gå til forsiden av matoppskrift.no



Sjokoladeiskrem

Bilde av Sjokoladeiskrem.
Fotograf: Funksjonell mat

Oppskriften på Sjokoladeiskrem har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.
Dette er en fantastisk god sjokoladeis, helt uten sukker.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
3stkeggeplommer
3ssSukrin Gold
3dlfløte
2sskakaopulver
1tsvaniljepulver
1dashsalt


Fremgangsmåte:

Pisk eggeplommer og Sukrin Gold til en tykk masse.
I en annen skål pisker du fløte, kakaopulver, vaniljepulver og en knivsodd salt.
Bland de to blandingene forsiktig sammen, og hell over i en form du har belagt med plastfolie. Legg plastfolie også over blandingen før du setter det i fryseren. (Har du is-maskin kan den selvfølgelig brukes.) Etter ca. fire timer er isen klar.
Sukrin og kakaopulver kan tilpasses egen smak, avhengig av hvor «mørk» sjokoladesmak du liker. Smak på røren før du setter den i fryseren.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Funksjonell mat
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 32945)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Iskrem/sorbet

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 325,87 Kcal Forklaring?
Protein 5,01 g
Fett 32,43 g
Karbo 2,85 g
Pris 6,88.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!