Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sjokoladekake i langpanne 4




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grsmør,
500grsukker
5stkeggeplommer,
2,5dlseterrømme
1litersterk kaffe,
600grhvetemel (10 dl.),
3tsbakepulver
60grkakao (1 dl.),
5stkeggehviter

Glasur:

200grkokesjokolade (2 pl.),
100grsmør,
0,5dlsterk kaffe
300grmelis (5 dl.),
2stkeggeplommer


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-gluten
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Sjokoladekake i langpanne 4 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier317,8412 302,00615,10Kcal
Protein3,69142,827,14gram
Karbohydrat35,271 365,1368,26gram
Kostfiber1,1745,282,26gram
Fett17,74686,6334,33gram
Mettet fett10,89421,5021,07gram
Salt0,3312,750,64gram
Pris på oppskriftenKr 3,43Kr 132,76Kr 6,64.-
Hele oppskriften veier3 871 totalt3 871 pr porsj194 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 stykker

Stekes ved 180 C på nederste rille i ca. 40 minutter i langpanne.

Begynn med å røre smør og sukker hvitt og porøst, før du tilsetter eggeplommer og rører om. Ha i rømme og kaffe. Sikt i mel, bakepulver og kakao og rør det hele raskt sammen. Glatt røren utover i en bakepapirkledt langpanne og stek kaken friskt brun til den slipper kanten av formen. Avkjøl kaken.

Glasur:
Sjokoladen brekker du i biter og smelter den sammen med smør i vannbad. Tilsett kaffe, melis og eggeplommer og rør glasuren jevn. Bre glasuren utover kaken. Skjær sjokoladekaken i biter før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21099)
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.