Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sjokoladekake med pærer




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkegg
0,5dlsukker
1plate(r)kokesjokolade
1,5sskokosfett (eller Delfiafett)
2,5dlmalte mandler
1,5tsbakepulver

Fromasjfyll:

2pakkeAppelsingéle
1pakkevaniljesaus (for koking)
0,5literkremfløte
0,75dlsukker
1tsvaniljesukker
1boks(er)mandarinbåter, ca 300 g

Pynt:

0,5boks(er)pærer
1,5plate(r)kokesjokolade
2,5sskokosfett
1dlkremfløte
1sssukker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Nøtter
Spor-av-egg
Spor-av-gluten
Spor-av-melk
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Sjokoladekake med pærer med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier296,448 822,08551,38Kcal
Protein4,66138,688,67gram
Karbohydrat25,24751,1446,95gram
Kostfiber1,6649,403,09gram
Fett19,28573,7735,86gram
Mettet fett11,69347,9021,74gram
Salt0,123,550,22gram
Pris på oppskriftenKr 5,70Kr 169,63Kr 10,60.-
Hele oppskriften veier2 976 totalt2 976 pr porsj186 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 stykker

Pisk egg og sukker til en lett eggedosis. Legg sjokoladeplaten i en kjele som er stor nok til at hele platen får plass. Legg kokosfett ved siden av. Smeltes over svak varme. Ikke rør i sjokoladen før den er helt smeltet. Avkjøles til lunken. Ha sjokoladen i eggedosisen og bland inn bakepulver og malte mandler med lett hånd. Ha røren i en smurt og papirkledd springform, ca 26 cm i diameter. Stek kaken på nederste rille ved 175 C i 30-35 min.

Avkjøl kaken noe før den hvelves ut av formen og får avkjøles videre på rist.

Til fyllet lages først gelé etter oppskriften, men bruk 1 dl mindre vann. Sett geleen kjølig til den begynner å stivne. Legg vaniljekrem som angitt på pakken, men bruk bare 2 1/2 dl melk. Avkjøles.

Pisk kremfløten med sukker og bland inn halvstiv gelé og avkjølt vaniljekrem. Bland inn oppskårede mandarinbåter.

Del sjokoladekaken i tre lag. Legg en bunn på et pent fat. Sett kanten på kakeformen rundt. Fordel 1/3 av fyllet på bunnen. Legg på neste bunn og fordel 1/3 fyll oppå. Legg på den siste bunnen og resten av fyllet. Sett kaken kjølig minst et par timer, gjerne til neste dag.

Da smeltes sjokoladen og kokosfettet, slik du gjorde til selve kaken. Legg de hermetiske pærene i pent mønster oppå kaken og bre den varme, smeltede sjokoladen over.

Avkjøl kaken helt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8948)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pannekaker Pære Belle Hélène.Pannekaker Pære Belle Hélène.
Denne retten har 129,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,82 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,91.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Den gode pærekake.Den gode pærekake.
Denne retten har 230,27 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pærekake 1.Pærekake 1.
Denne retten har 193,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,04 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Små, stille mus.Små, stille mus.
Denne retten har 196,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Himmelsk pærekake.Himmelsk pærekake.
Denne retten har 226,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.