Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sjokoladekrem til eclairs



Sjokoladekrem til eclairs oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
En deilig myk sjokoladekrem, perfekt som fyll i eclairs.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,6litermelk
6dlkremfløte
440grsukker
1stkvaniljestang
240greggeplomme
190grmaisstivelse (maizena)
100grgod mørk kokesjokolade

Pynt til eclairs

Melis, kakao og vann til glasur
pynt etter eget ønske


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-gluten
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Sjokoladekrem til eclairs med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier215,776 828,90195,11Kcal
Protein3,47109,823,14gram
Karbohydrat23,72750,7121,45gram
Kostfiber0,278,550,24gram
Fett11,83374,4110,70gram
Mettet fett6,94219,646,28gram
Salt0,082,390,07gram
Pris på oppskriftenKr 3,36Kr 106,34Kr 3,04.-
Hele oppskriften veier3 165 totalt3 165 pr porsj90 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 35 eclairs

1. Ha 1,6 l melk, fløte, sukker og vanilje i en kjele og bring opp til kokepunktet.
2. Pisk sammen eggeplommene, 4 dl melk og maizena.
3. Når melkeblandingen koker heller du forsiktig litt av det du har i kjelen over i eggeblandingen, samtidig som du pisker kraftig.
4. Hell deretter hele eggeblandingen over i kjelen samtidig som du pisker.
5. Fortsett å piske helt til kremen akkurat bobler, da er den ferdig.
6. Del sjokoladen i biter og rør den inn i den varme vaniljekremen. Fyll kremen i en sprøytepose med en glatt liten tupp og sprøyt den inn i vannbakkelsene.

Denne oppskriften passer til å fylle ca. 35 eclairs.

Pynt til eclairs med sjokoladekrem:
1. Lag melisglasur ved å blande melis, eggehvite og kakao. Sprøyt på på toppen av eclairene og pynt etter ønske.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 31860)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Tilbehør

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sjokoladekrem til eclairs.Sjokoladekrem til eclairs.
Denne retten har 215,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,72 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Enkel Dronning Hasselnøtt glasur til kaker.Enkel Dronning Hasselnøtt glasur til kaker.
Denne retten har 448,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 38,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 28,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Enkel Dronning Hasselnøtt glasur med fløte.Enkel Dronning Hasselnøtt glasur med fløte.
Denne retten har 485,61 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,53 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 35,59 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.