Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sjokoladerulade med aprikoskrem




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkegg
135grsukker
4sskakaopulver
80grhvetemel
1sspotetmel
1tsbakepulver

Fyll:

Ca 3,5ssaprikossyltetøy
2dlkremfløte
1sslikør
1boks(er)hermetiske aprikoser, ca 400 g

Glasur:

1plate(r)kokesjokolade
30grsmør
1sskaffe, sterk

Pynt:

Mandelflak
aprikoser


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-gluten
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sjokoladerulade med aprikoskrem med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier265,20950,58Kcal
Protein4,6116,52gram
Karbohydrat30,67109,93gram
Kostfiber2,147,67gram
Fett13,1447,10gram
Mettet fett7,7027,60gram
Alkohol0,22 %
Salt0,180,66gram
Pris på oppskriftenKr 5,40Kr 19,36Kroner
Hele oppskriften veier1 434 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Visp egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt i kakao, mel og bakepulver. Bland alt forsiktig med en slikkepott.

Smør langpannen og dekk bunnen med bakepapir. Fordel røren jevnt og stek kaken ved 200 C i ca. 12 minutter.

Hvelv den på sukkerstrødd matpapir og la formen ligge over kaken til den er avkjølt. Smør syltetøyet over den avkjølte kaken.

Visp fløten til luftig krem. Smak den eventuelt til med likør. Sil saften fra aprikosene. Ta av et par frukter til pynt og hakk resten. Bland frukten i kremen. Bre kremen over kaken.

Rull den sammen fra langsiden og sett den i kjøleskapet.

Smelt sjokolade til glasuren sammen med smør og kaffe og rør den til en jevn glasur.

Smør glasuren på kaken. Pynt med aprikoser og mandler.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13185)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.