Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sjokoladerullekake med tyttebærkrem




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Rullekaken:

125grsukker
3stkegg + 1 eggehvite,
60grpotetmel,
2sskakao,
1tsbakepulver

Fyll:

4plate(r)gelatin
1pakkefryste tyttebær,
100grrevet marsipan


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Nøtter
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Sjokoladerullekake med tyttebærkrem med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier269,501 970,91197,09Kcal
Protein5,6841,544,15gram
Karbohydrat45,40332,0233,20gram
Kostfiber1,9013,901,39gram
Fett6,8249,884,99gram
Mettet fett1,369,950,99gram
Salt0,251,800,18gram
Pris på oppskriftenKr 4,92Kr 35,98Kr 3,60.-
Hele oppskriften veier731 totalt731 pr porsj73 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 skiver

Pisk egg, eggehviter og sukker lett og luftg. Sikt sammen potetmel, kakao og bakepulver og rør det i eggedosisen. Kle en langpanne på 30 x 30 cm med bakepapir. Smør røren jevnt utover papiret. Stek kaken i nedre del av ovnen ved 190 grader i ca. 10 minutter.

Hvelv den ferdig- stekte kaken ut på et sukkerdrysset matpapir. Trekk stekepapiret av kaken og legg langpannen over kaken. La den ligge der til kaken er kald.

Legg gelatinen i bløt i kaldt vann i 5 minutter. Gi de fryste tyttebærene et oppkok. Klem vannet ut av gelatinen og løs gelatinen opp i det varme tyttebærsyltetøyet. Avkjøl syltetøyet i vannbad under omrøring. Pisk kremen stiv og vend tyttebærsyltetøyet og revet marsipan i kremen.
Smør tyttebærkremen utover den kalde kaken og rull den sammen. Dryss melis over sjokoladerullen og server den med pisket krem.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19492)
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Trollkrem 1.Trollkrem 1.
Denne retten har 149,84 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 33,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Trollkrem med Kriek.Trollkrem med Kriek.
Denne retten har 174,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,28 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Iskake med tyttebær.Iskake med tyttebær.
Denne retten har 330,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,62 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tilslørte bondegutter.Tilslørte bondegutter.
Denne retten har 292,66 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tyttebærfromasj 3.Tyttebærfromasj 3.
Denne retten har 263,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,43.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.