Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sjokoladesaus 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1plate(r)sjokolade
1litermelk
2stkeggeplommer
2sssukker
1tspotetmel


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Soya
Spor-av-gluten
Spor-av-nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sjokoladesaus 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier137,87220,51Kcal
Protein4,206,72gram
Karbohydrat15,8125,29gram
Kostfiber0,520,83gram
Fett6,3110,09gram
Mettet fett3,605,76gram
Salt0,100,17gram
Pris på oppskriftenKr 3,09Kr 4,94Kroner
Hele oppskriften veier1 280 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

brekk opp sjokoladen og ha den i en gryte. Varm den opp og tilsett melken under omrøring. Kok opp. Pisk eggeplommer, sukker, potemel og litt av sjokolademassen. Piskes så inn i sjokladen og pisket helt til kokepunktet

Server både varm og kald.
Kald saus kan irøres fløte.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2118967267)
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.