Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!

Sjokoladetopper

Oppskriften har fått 3,5 poeng. 3,5 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 2725 lesere! 2725 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Sjokoladetopper har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 438,34 Kcal ......Protein: 5,78 gram ......Fett: 24,9 gram ......Mettet fett: 15 gram
Karbohydrater: 46,31 gram ......Kostfiber: 2,94 gram .....Natrium: 237,94 mg .......Pris: 3,82 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
100grsmør
100grsukker
1stkegg
2sskakao
4sshavregryn
2sspotetmel
3sshvetemel
0,5tsbakepulver
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Småkaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Fremgangsmåte:

Rør smør og sukker hvitt. Tilsett egg og havregryn. Bland så i resten.
Settes som topper på en smurt plate.
Stekes i middels varm ovn. 225 grader


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 438,341 693,9284,7 %
Fett: 24,9096,22 gr137,5 %Fett51,12 %
Protein: 5,7822,34 gr44,7 %Protein5,27 %
Karbo: 46,31178,96 gr59,7 %Karbo42,25 %
Fiber: 2,9411,36 gr37,9 %Fiber1,34 %
Mettet fett: 15,0057,97 gr289,8 %
Salt: 0,592,30 gr46,0 %
Hele oppskriften veier 386,44 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.3,82 .-
Pris 1 porsjonerKr. 14,76 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 14,76.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Sjokoladeboller med havregryn hos oss.Les mer om Havrebar hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118968018



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen