Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Sjokoladetopper

Oppskriften har fått 3,5 poeng. 3,5 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Oppskriften har hatt 2658 lesere! 2658 lesere

Ingredienser

Porsjoner
100grsmør
100grsukker
1stkegg
2sskakao
4sshavregryn
2sspotetmel
3sshvetemel
0,5tsbakepulver
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Sjokoladetopper er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Småkaker
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Rør smør og sukker hvitt. Tilsett egg og havregryn. Bland så i resten.
Settes som topper på en smurt plate.
Stekes i middels varm ovn. 225 grader

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 438,341 693,9284,7 %
Fett: 24,9096,22 gr137,5 %Fett51,12 %
Protein: 5,7822,34 gr44,7 %Protein5,27 %
Karbo: 46,31178,96 gr59,7 %Karbo42,25 %
Fiber: 2,9411,36 gr37,9 %Fiber1,34 %
Mettet fett: 15,0057,97 gr289,8 %
Salt: 0,592,30 gr46,0 %
Hele oppskriften veier 386,44 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.3,82 .-
Pris 1 porsjonerKr. 14,76 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 14,76.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Havrenøtter hos oss.Les mer om Havremakroner 6 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118968018



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser