Skagenrøre

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
3dlkesam, (1 beger)
100grrøkt laks
100grrensede reker
1ssdill, finhakket
1ssgressløk, finhakket
Ca 1,5tssennep.

Fremgangsmåte:

Hakk laks og reker og bland med kesam. Rør i dill, gressløk og sennep (smak deg frem alt etter hvor sterk sennepen er). La blandingen stå og trekke 1/2 - 1 time. Brukes på lefser, brød eller annet bakverk som ern smårett

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 132,18 Kcal
Protein 12,74 g
Fett 7,62 g
Karbo 3,1 g
Pris 11,12.- kr

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 6969 lesere totalt.
Oppskriften har fått 4,5 poeng totalt (av max 6) fra 4 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 22870)

Ekstra info

Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!