Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!

Skagenrøre

Oppskriften har fått 4,5 poeng. 4,5 poeng (av max 6) i snitt fra 4 lesere
Oppskriften har hatt 6263 lesere! 6263 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Skagenrøre har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 132,18 Kcal ......Protein: 12,74 gram ......Fett: 7,62 gram ......Mettet fett: 3,3 gram
Karbohydrater: 3,1 gram ......Kostfiber: 0,12 gram .....Natrium: 388,95 mg .......Pris: 11,18 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
3dlkesam, (1 beger)
100grrøkt laks
100grrensede reker
1ssdill, finhakket
1ssgressløk, finhakket
Ca 1,5tssennep.
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse

Fremgangsmåte:

Hakk laks og reker og bland med kesam. Rør i dill, gressløk og sennep (smak deg frem alt etter hvor sterk sennepen er). La blandingen stå og trekke 1/2 - 1 time. Brukes på lefser, brød eller annet bakverk som ern smårett

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 132,18112,795,6 %
Fett: 7,626,50 gr9,3 %Fett51,88 %
Protein: 12,7410,87 gr21,7 %Protein38,55 %
Karbo: 3,102,65 gr0,9 %Karbo9,38 %
Fiber: 0,120,10 gr0,3 %Fiber0,18 %
Mettet fett: 3,302,82 gr14,1 %
Salt: 0,970,83 gr16,6 %
Hele oppskriften veier 512 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.11,18 .-
Pris 6 porsjonerKr. 57,24 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 9,54.-Vis fullt næringsinnhold









Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:22870



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen