Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Skagenrøre

Oppskriften har fått 4,5 poeng. 4,5 poeng (av max 6) i snitt fra 4 lesere
Oppskriften har hatt 6020 lesere! 6020 lesere

Ingredienser

Porsjoner
3dlkesam, (1 beger)
100grrøkt laks
100grrensede reker
1ssdill, finhakket
1ssgressløk, finhakket
Ca 1,5tssennep.
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Skagenrøre er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Hakk laks og reker og bland med kesam. Rør i dill, gressløk og sennep (smak deg frem alt etter hvor sterk sennepen er). La blandingen stå og trekke 1/2 - 1 time. Brukes på lefser, brød eller annet bakverk som ern smårett
NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 132,18112,795,6 %
Fett: 7,626,50 gr9,3 %Fett51,88 %
Protein: 12,7410,87 gr21,7 %Protein38,55 %
Karbo: 3,102,65 gr0,9 %Karbo9,38 %
Fiber: 0,120,10 gr0,3 %Fiber0,18 %
Mettet fett: 3,302,82 gr14,1 %
Salt: 0,970,83 gr16,6 %
Hele oppskriften veier 512 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.11,18 .-
Pris 6 porsjonerKr. 57,24 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 9,54.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6







Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:22870



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser