Skagenrøre


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
3dlkesam, (1 beger)
100grrøkt laks
100grrensede reker
1ssdill, finhakket
1ssgressløk, finhakket
Ca 1,5tssennep.


Fremgangsmåte:

Hakk laks og reker og bland med kesam. Rør i dill, gressløk og sennep (smak deg frem alt etter hvor sterk sennepen er). La blandingen stå og trekke 1/2 - 1 time. Brukes på lefser, brød eller annet bakverk som ern smårett

Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 22870)
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 131,95 Kcal
Protein 13,02 g
Fett 7,67 g
Karbo 2,65 g
Pris 11,04.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!