Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Skagenrøre

Oppskriften har fått 4,5 poeng. 4,5 poeng (av max 6) i snitt fra 4 lesere
Oppskriften har hatt 6012 lesere! 6012 lesere

Ingredienser

Porsjoner
3dlkesam, (1 beger)
100grrøkt laks
100grrensede reker
1ssdill, finhakket
1ssgressløk, finhakket
Ca 1,5tssennep.
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Hakk laks og reker og bland med kesam. Rør i dill, gressløk og sennep (smak deg frem alt etter hvor sterk sennepen er). La blandingen stå og trekke 1/2 - 1 time. Brukes på lefser, brød eller annet bakverk som ern smårett

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 132,08112,795,6 %
Fett: 7,626,50 gr9,3 %Fett51,88 %
Protein: 12,7410,87 gr21,7 %Protein38,55 %
Karbo: 3,102,65 gr0,9 %Karbo9,38 %
Fiber: 0,120,10 gr0,3 %Fiber0,18 %
Mettet fett: 3,302,82 gr14,1 %
Salt: 0,970,83 gr16,6 %
Hele oppskriften veier 512 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.11,18 .-
Pris 6 porsjonerKr. 57,24 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 9,54.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6







Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:22870



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser