Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Skalldyr i Guinnes




Her har vi spandert sjøkreps, hummer og kamskjell, men lag gjerne retten med store reker. Dette er himmelsk godt. Bruk hoder fra sjøkreps eller reker til pynt.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkkamskjell
4stksjøkreps
200grrensede, store reker
1stksjalottløk
2dlGuinnes eller annet merke mørkt øl
3dlkrem- eller matfløte
1stk litelime (sitron)
1dashsalt
hvit pepper
sitrongress
eller stilkselleri
hakket frisk spinat
og finstrimlet gul paprika


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Bløtdyr
Gluten
Melk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Skalldyr i Guinnes med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier114,59255,42Kcal
Protein8,0918,03gram
Karbohydrat2,876,40gram
Kostfiber0,180,40gram
Fett7,0215,65gram
Mettet fett4,038,98gram
Alkohol1,03 %
Salt0,661,46gram
Pris på oppskriftenKr 9,95Kr 22,18Kroner
Hele oppskriften veier892 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrell og hakk sjalottløk og kok den med øl til det er et par ss igjen i kjelen. Tilsett fløten og la sausen putre til fløten begynner å tykne. Smak til. Riv limeskall og sett til side.

Grill krepsehaler og kamskjell raskt. Skrell rekene.

Varm sausen opp og tilsett revet skall. Rekene kan få bli gjennomvarme i sausen.

Fordel skalldyr på en seng av for eksempel hakket spinat og paprikastrimler og friske urter. Hell sausen rundt/over. Pynt med sitrongress eller selleri.

Samme øl i glass som i saus, selvfølgelig.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 25757)
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.