Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Skalldyrstuing 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4ssmaisstivelse,
3dlfiskebuljong
1dlfløte eller créme fraiche
Ca 1,5sshummerkraft
1dashsalt
1dashsvart pepper
Ca 1,5ssdill, hakket
300grrenset skalldyr


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Skalldyrstuing 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier92,82179,31Kcal
Protein10,3920,07gram
Karbohydrat5,5010,62gram
Kostfiber0,140,27gram
Fett3,226,22gram
Mettet fett1,663,21gram
Salt0,881,70gram
Pris på oppskriftenKr 5,73Kr 11,07Kroner
Hele oppskriften veier773 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rør ut maisstivelsen i litt av den kalde fiskebuljongen til en glatt jevning. Kok opp resten av buljongen samt fløte eller crème fraiche i en kjele. Tilsett jevningen under kraftig omrøring. (Brukes lys jevning, vispes denne inn nå.) Kok stuingen noen minutter omrøring.

Smak til med hummerkraft. Tilsett litt salt, men vær oppmerksom på at både fiskebuljong og eventuelt hummerkraft er salt, så vær forsiktig. Pepre.

Bland i hakket dill og skalldyr. La stuingen bli helt varm, men ikke la den koke, for da blir skalldyrene seige.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 5929)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.