Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Skarv i fløtesaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkskarv pr.person


Annonse


Næringsdeklarasjon for Skarv i fløtesaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier139,301 044,75Kcal
Protein23,80178,50gram
Karbohydrat0,000,00gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett4,9036,75gram
Mettet fett1,108,25gram
Salt0,110,83gram
Pris på oppskriftenKr 17,00Kr 127,50Kroner
Hele oppskriften veier750 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skarven må legges i eddikvann eller surmelk natten over. Den må så plukkes helt fri for fett, dette arbeidet kan ta litt tid. Den må kokes opp i vann og melk flere ganger, minst to.

Del den så opp i stykker, plukk vekk overflødige bein.

Den skal stekes med salt og pepper i stekepanne, og legges over i en gryte med melk og litt vann. Den skal nå trekkes til den er mør.

Lag så fløtesaus og server med kokte poteter, rosenkål og tyttebær.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8146)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.