Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Skarveruletter med paprikasaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkbrystfileter av skarv
1stksitron
2ssskarp sennep
1stkløk
2stksylteagurk
1sssmør
100grsellerirot
1dashsalt
1dashpepper
margarin til bruning
0,25literkraft eller vann og buljongpulver

Saus og garnityr:

1stkpaprika grønn, finhakket
0,5stkløk, finhakket
1ssMargarin
1sspaprikapulver
1sstomatpuré
1tssukker
1begercreme fraiche
kraften fra rulettene
2stktomater
2stksylteagurker
1bunt(er)persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Selleri
Sennep
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Skarveruletter med paprikasaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier114,22627,17Kcal
Protein5,9332,56gram
Karbohydrat2,7815,26gram
Kostfiber1,085,93gram
Fett8,5847,11gram
Mettet fett4,3724,00gram
Salt0,573,11gram
Pris på oppskriftenKr 13,12Kr 72,04Kroner
Hele oppskriften veier2 196 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Riv skallet av sitronen med et fint rivjern. Ta vare på skallet. Press deretter saften ut av sitronen og pensle kjøttskivene med dette. Stryk kjøttet deretter med et tynt lag sennep på den ene siden.

La kjøttskivene ligge og trekke smak mens du forbereder fyllet.

rens og finhakk løk og selleri, og fres dem lett i margarin. Avkjøl. Finhakk sylteagurk og bland den med løk og selleri. Fordel blandingen utover kjøttskivene, på motsatt side av sennepen. Rull det hele sammen til fine ruletter som holdes sammen med hyssing eller tannpirkere.

Krydre rulettene med salt og pepper. Brun rulettene i en vid gryte - så vi at rulettene får plass ved siden av hverandre.

Slå over kraft og legg på lokk. La rulettene trekke i ca 20 minutter.

Fres løk og paprika i margarin, uten at det blir brunt. Tilsett paprikapulver, tomatpuré og sukker. Slå over créme fraîche og kraft. La sausen koke i 2-3 minutter.

Smak til med salt og pepper. Ønsker du en tykkere saus, kan den jevnes med litt maisenna utrørt i kaldt vann.

Anrett rulettene med saus, grovhakket sylteagurk og persille. Strø også over det revne sitronskallet. En god, hjemmelaget potetstappe eller kokt ris passer godt til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8114)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fyllte vaktler.Fyllte vaktler.
Denne retten har 258,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.