Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Skinke og ostebrød



Skinke og ostebrød oppskrift.
Fotograf: Melk.no
Ferskt, hjemmelaget brød smaker kjempegodt til supper og gryter. Denne versjonen kan også nytes for seg selv som et mellommåltid eller til kvelds, om man ønsker det.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3dlmelk
0,5pakkegjær
5sssmeltet smør
1tssalt
8dlhvetemel

Fyll:

350grrevet hvitost
150grkokt skinke , i biter
frisk bladpersille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Skinke og ostebrød med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier262,92872,24Kcal
Protein13,8946,08gram
Karbohydrat25,0182,97gram
Kostfiber1,284,25gram
Fett11,6438,62gram
Mettet fett7,2724,12gram
Salt1,183,91gram
Pris på oppskriftenKr 4,60Kr 15,26Kroner
Hele oppskriften veier1 327 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm melken fingervarm (37 °C). Rør ut gjæren i litt av den lunkne melken. Tilsett resten av melken sammen med smeltet smør og salt.
Tilsett mel og elt deigen godt sammen for hånd eller i maskin. Forhev deigen i ca 20 minutter eller til dobbelt størrelse. Ha deigen ut på et melet bakebord og kjevle den til to rektangler.
Fordel revet ost, skinkebiter og hakket bladpersille på den ene langsgående halvdelen av begge rektanglene og brett den andre halvdelen over. Rull/trykk deigflatene sammen i kanten. Legg rektanglene på en bakeplate og snitt dem på tvers med en skarp kniv i det øverste deig laget.

La de få etterheve i ca 30 minutter.
Stekes i forvarmet ovn på ca 180 °C i ca 15 minutter.

Tips:
Skinke- og ostebrødet passer utmerket til fiskegryte. Serveres lun.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 30433)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Gjærbakst
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Skinke og ostebrød.Skinke og ostebrød.
Denne retten har 262,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ost- og skinkehorn.Ost- og skinkehorn.
Denne retten har 273,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,82 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ostesnurrer.Ostesnurrer.
Denne retten har 275,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lettvinte Osteboller.Lettvinte Osteboller.
Denne retten har 278,36 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,16 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fylt brødrull.Fylt brødrull.
Denne retten har 247,43 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.