Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Skinkeboller med pølser




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Skinkeboller:

2stkløk
2sssmør
100grbrødrasp
150grskinke, kokt
100grmel
1tsbakepulver
1dashsalt
muskat
2stkegg
litt melk
0,75kgwienerwurst eller middagspølser

Rindfleisch:

2stkløk
75grbacon
4ssfett
600grkarbonadedeig
1dashsalt
1dashpepper
muskat
chilipulver
1stklaurbærblad
2tsvineddik
2tssukker
2dløl
3dlkraft
75grrosiner


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-gluten
Spor-av-melk
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Skinkeboller med pølser med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier181,871 384,79Kcal
Protein9,3070,81gram
Karbohydrat8,4664,42gram
Kostfiber0,725,48gram
Fett11,9691,07gram
Mettet fett4,9837,92gram
Alkohol0,25 %
Salt1,209,11gram
Pris på oppskriftenKr 5,99Kr 45,61Kroner
Hele oppskriften veier3 046 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hakk løk og stek den i smør. Tilsett brødrasp og hakket skinke og avkjøl blandingen.

Sikt mel, bakepulver og krydder i en bolle. Tilsett løkblandingen, egg og nok melk til en fast konsistens. La deigen stå og svelle i 20 minutter.

Kok opp vann med salt, form deigen til boller og la dem koke ca 20 minutter.

Varm pølsene, eller rist dem i smør.

Rindfleisch:

Hakk løk og bacon og stek det i fettet. Ha i karbonadedeig og krydder og rør godt til karbonaden går i små biter. La det småkoke i øl og kraft ca 1 time.

Ha i rosiner og la det koke 10 min. til. Er det ønskelig med en tykkere saus kan man røre inn 3 ss brødrasp.

Skinkebollene serveres i Tyskland som regel sammen med Rindfleisch.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10651)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Tyskland

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pølse i nudler.Pølse i nudler.
Denne retten har 132,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pølser med ramsløkaïoli.Pølser med ramsløkaïoli.
Denne retten har 182,96 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,2.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Medisterpølse med rotmos.Medisterpølse med rotmos.
Denne retten har 121,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,47 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,31 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.