Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Skinkefyll til bakte poteter




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
150grkokt skinke i små terninger,
75grrøkt skinke i små terninger,
1stksylteagurk i små terninger,
Ca 1,5sshakket løk,
salt,
1dashpepper,
2krmav hver av kjørvel og basilikum,
2dlfløte,
reddiker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Skinkefyll til bakte poteter med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier213,651 078,08Kcal
Protein10,5653,29gram
Karbohydrat2,2111,15gram
Kostfiber0,331,67gram
Fett17,9990,78gram
Mettet fett10,9655,30gram
Salt1,859,36gram
Pris på oppskriftenKr 9,02Kr 45,51Kroner
Hele oppskriften veier505 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland skinke, agurk, løk og krydder. Visp fløten og vend den inn. Smak til og fyll blandingen i potetene. Pynt med frisk kjørvel eller persile og reddiker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19574)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Medisterkaker 2.Medisterkaker 2.
Denne retten har 180,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,72 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.