Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Skinkeinnbakt breiflabbfilet



Skinkeinnbakt breiflabbfilet oppskrift.
Fotograf: Morten Brun

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
800grbreiflabbfilet
4skive(r)spekeskinke (evt. 8 små skiver)
1sssmør
1tspepper, nykvernet
2stkgulrøtter
1stksellerirot
1stkpastinakk (evt. 2 persillerøtter)
2sstimian, finhakket
1stkhvitløk
0,5dlolivenolje
1tssalt
0,5tspepper, malt

Kokte linser:

2dlgrønne linser bløtlagt i 1-2 timer
1sssmør
2feddhvitløk
4dlvann
2stkbuljongterning, okse
1stkgulrot
0,5tssalt
0,25tspepper
1feddhvitløk (kan sløyfes)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk
Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Skinkeinnbakt breiflabbfilet med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier107,34554,33Kcal
Protein9,8550,87gram
Karbohydrat5,5128,46gram
Kostfiber1,718,83gram
Fett4,7224,38gram
Mettet fett1,738,93gram
Salt1,367,04gram
Pris på oppskriftenKr 13,09Kr 67,60Kroner
Hele oppskriften veier2 066 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Skjær breiflabbfileten i ca 3 cm tykke porsjonsstykker (biffer).
2. Sett ovnen på 220°C. Skrell og del opp grønn-sakene. Del den uskrelte hvitløken i to. Legg grønnsakene og hvitløken i en ildfast form, drypp over olivenoljen, tilsett salt og pepper. Bak grønnsakene i ovnen i 20-30 minutter. Kjenn med en kniv om de begynner å bli myke. Senk temperaturen på ovnen til 120°C.
3. Legg fisken med spekeskinke rundt, og fest evt. med en tannpirker for å holde skinka på plass. Brun smøret i stekepanna, legg œbiffeneœ i og brun dem på snittflatene, ca. 1 minutt på hver side.
4. Legg de over grønnsakene i den ildfaste forma, og la dem bli gjennomstekt i ovnen på ca. 120°C i ca. 20 minutter.

Kokte linser:
1. Hell bløtevannet av linsene. Del hvitløken på midten og fres dem i smøret i en kjele sammen med linsene i et par minutter. Hell på vannet og buljongterningene. Ha i gulrot delt i biter.
Dette er for å gi mer smak til linsene. La alt koke i 20-30 minutter til linsene er myke. Smak til med salt, pepper, og gjerne litt finrevet eller knust hvitløk.

Anrett breiflabben på linsene sammen med de ovnsbakte grønnsakene. Tips: 1. Ønsker du å bruke annen fisk enn breiflabb, kan denne erstattes med annen fersk hvit fisk. 2. Dersom du ikke koker linser til denne retten, er kokt potet en god erstatning.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 21065)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Skinkeinnbakt breiflabbfilet.Skinkeinnbakt breiflabbfilet.
Denne retten har 107,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,09.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Marinert breiflabb.Marinert breiflabb.
Denne retten har 100,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,05 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Breiflabb med kikertesuppe og karristekte epler.Breiflabb med kikertesuppe og karristekte epl.
Denne retten har 115,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Dampet breiflabb med spinat.Dampet breiflabb med spinat.
Denne retten har 70,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Breiflabb i sitronsaus med potetmoslokk.Breiflabb i sitronsaus med potetmoslokk.
Denne retten har 97,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ovnsbakt breiflabb.Ovnsbakt breiflabb.
Denne retten har 90,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.