Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Skinkepai 4




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
150grmel
litt salt
50grfett
50grsmør
vann

fyll:

600grbacon i tykke skiver
2sssmør
2stkløk
100grsopp
200grgrønne bønner
3ssmel
2,5dlkraft
1dashsalt
1dashpepper
1stkegg til pensling


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Skinkepai 4 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier231,321 005,22Kcal
Protein6,9330,12gram
Karbohydrat8,6337,50gram
Kostfiber0,934,04gram
Fett18,5880,74gram
Mettet fett7,7333,59gram
Salt1,305,64gram
Pris på oppskriftenKr 7,42Kr 32,24Kroner
Hele oppskriften veier1 738 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Paideig: Sikt mel og salt. Bland fett og smør. Smuldre 1/3 i melet. Tilsett vann til passe konsistens.

Kjevle ut deigen. Smør resten av fettet på 2/3 av deigen. Brett delen uten smør inn først. Brett så den andre delen. Brett så deigen i tre på tvers.

Kjevle deigen ut og brett den i tre hver vei igjen. La den hvile på et kjølig sted.

Fyll: Skjær svoren av baconet og skjær det i strimler. Stek det ca. 5 minutter.

Ha smør i pannen og stek hakket løk og sopp mørt.

Bland bacon, løk, sopp og bønner. Legg det i en ovnsfast form.

Bland mel i fettet på pannen, spe med kraft og la det koke til det tykner. Smak til med salt og pepper. Hell sausen over ingrediensene i formen.

Kjevle deigen ut og legg den som lokk på formen. Skjær ut blader av resten av deigen og legg det oppå lokket.

Pensle med egg og sett paien i ovnen på 220 C i 45 minutter. Etter 25 minutter senkes temperaturen til 190 C.

Serveres rett fra ovnen, gjerne med en grønn salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12508)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Mager skinkepai.Mager skinkepai.
Denne retten har 144,24 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pai med juleskinke og rødkål.Pai med juleskinke og rødkål.
Denne retten har 209,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,04 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pai med brokkoli og skinke.Pai med brokkoli og skinke.
Denne retten har 161,39 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,94.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skinkepai.Skinkepai.
Denne retten har 189,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,36 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,91.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Terte med strandaskinke.Terte med strandaskinke.
Denne retten har 223,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,31 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.