Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Skinnstekt uer med riskaker



Skinnstekt uer med riskaker oppskrift.
Fotograf: Norges sjømatråd

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
800gruerfilet med skinn
1dasholje eller smør til steking
salt og pepper

Riskaker:

2dlborioris
1sssjalottløk, hakket
1ssolivenolje
0,25dlhvitvin
noen tråder safran
5dlgrønnsakbuljong
2sspinjekjerner
2sshakkede soltørkede tomater
0,75dlparmesan, revet
hvetemel
salt og pepper

Grønnsaker:

500grgrønnsaker f. eks fennikel, asparges eller en blanding av sukkererter, gulrot og squash

Appelsinsmørsaus:

2dlappelsinsaft
4dlfiskekraft
1tssennep, grov
3sssmør usaltet, kaldt
sitronsaft
kajenne
salt og pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk
Sennep
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-selleri
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Skinnstekt uer med riskaker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier97,70676,04Kcal
Protein6,5245,12gram
Karbohydrat6,8547,40gram
Kostfiber0,513,53gram
Fett4,7332,73gram
Mettet fett2,1514,88gram
Alkohol0,09 %
Salt0,422,87gram
Pris på oppskriftenKr 4,47Kr 30,93Kroner
Hele oppskriften veier2 768 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Riskakene:
La safrantrådene trekke i hvitvinen.
Surr løk og ris i olivenolje til alt er godt blandet og løken myk. Tilsett hvitvinen med safrantrådene og la det koke nesten inn. Tilsett grønnsakkraften, litt om gangen.
Kok inn og fortsett å tilsette væske til risen er mør, men fortsatt har tyggemotstand.
Rist pinjekjernene på tørr panne og ha dem i risen sammen med soltørkede tomater og Parmesanost.
Smak til med salt og pepper.
Nå er risottoen ferdig og kan brukes som tilbehør. Eller la risottoen avkjøle litt. Form runde litt flate kaker, vend dem i hvetemel og stek dem raskt i varm olje.

Stek uerfiletene i smør eller olje og dryss med salt og pepper.
Skjær fennikelen i tynne båter og del de andre grønnsaker i passende biter.
Kok grønnsakene i lettsaltet vann, pass på at de fortsatt har tyggemotstand.

Appelsinsmørsaus:
Kok fiskekraft, sennep og appelsinjuice inn til det halve.
Pisk inn smør.
Smak til med salt, pepper, sitron og kajenne.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 23648)
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Uer Nicoise.Uer Nicoise.
Denne retten har 112,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Uer med asiatisk krydder.Uer med asiatisk krydder.
Denne retten har 114,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt uer.Stekt uer.
Denne retten har 74,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,46.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Filet av uer med asiatisk krydder.Filet av uer med asiatisk krydder.
Denne retten har 153,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Stekt uer med frikasse av kantareller.Stekt uer med frikasse av kantareller.
Denne retten har 89,94 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,66 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skinnstekt uer med riskaker.Skinnstekt uer med riskaker.
Denne retten har 97,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,85 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,47.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Thaikrydret uerfilet.Thaikrydret uerfilet.
Denne retten har 101,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,33 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,48.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Helstekt uerfilet.Helstekt uerfilet.
Denne retten har 122,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Uer med pasta og bønner.Uer med pasta og bønner.
Denne retten har 251,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,17.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.