Gå til forsiden av matoppskrift.no



Skogsbærpai

Bilde av Skogsbærpai.
Fotograf: Funksjonell mat

Oppskriften på Skogsbærpai har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.
En enkel og frisk smuldredeigs-pai, uten gluten og tilsatt sukker.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner

Paideig:

1stklettpisked egg
80grMandelmel
30grFiberFin
100grSukrin+
1tsbakepulver
0,5tsvaniljepulver
100grsmeltet smør

Bærfyll:

600grfryst skogsbærblanding eller annen type bær
2sspotetmel
70grSukrinMelis


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Sett ovnen på 190 grader. Bland sammen Mandelmel, FiberFin, Sukrin+, bakepulver og Vaniljepulver, og tilsett ett lettpisket egg. Kna til en smuldrete deig.
Tin bærene i mikrobølgeovn i ca. 1 minutt. Tilsett potetmel og SukrinMelis og rør godt. Legg bærene i en stor paiform. Legg på smuldredeigen, og hell over det smeltede smøret.
Stek midt i ovnen til deigen er gyllenbrun (ca. 30 min). La paien avkjøles litt før den serveres, gjerne sammen med is, krem, kesam e.l.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Funksjonell mat
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 33044)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 136,72 Kcal Forklaring?
Protein 5,27 g
Fett 9,32 g
Karbo 5,43 g
Pris 12,34.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!