Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Skotsk kjøttpai




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
100grhvetemel
100grMargarin
0,25tseddik
Ca 3,5ssvann, kaldt

fyll:

500grrenskåret oksekjøtt
250grsvinenyre
2stkløk
1dashsmør
1sshvetemel
1,5tssalt
0,5tspepper
1tsmerian
2sspersille, klippet
2dlbuljong


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Skotsk kjøttpai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier136,54489,55Kcal
Protein11,7342,06gram
Karbohydrat6,3822,87gram
Kostfiber0,642,29gram
Fett6,9825,03gram
Mettet fett1,956,99gram
Salt1,063,79gram
Pris på oppskriftenKr 8,43Kr 30,22Kroner
Hele oppskriften veier1 434 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Lag vanlig butterdeig til pailokket. Kjevle den ut så stor at den godt dekker den formen paien skal stekes i.

Fyll: Skjær kjøttet i terninger. Rens nyrene og skjær dem i tynne skiver eller strimler.

Vend kjøtt og nyrer i mel og krydder, og brun det sammen med tynne løkringer.

Legg kjøtt, nyrer og løk i ildfast form. Hell litt buljong over. Dekk formen med pailokket.

Snitt et hull midt på lokket, så dampen kan slippe ut.

Stek paien på 175 C på nederste ribbe i 1 1/2 til 2 timer - til lokket er gyllent og kjøttet mørt.

Serveres gjerne med potetstappe og salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12509)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: Skottland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Biffpai.Biffpai.
Denne retten har 120,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,62 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.