Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Skotske ostebaps Osterundstykker




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
15grgjær
3dllunken melk og vann
450grhvetemel
1tssalt
50grsmør
1stkegg
250grcheddarost, revet


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Skotske ostebaps Osterundstykker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier285,583 219,74321,97Kcal
Protein11,83133,3813,34gram
Karbohydrat29,99338,1233,81gram
Kostfiber1,4616,461,65gram
Fett12,82144,5414,45gram
Mettet fett7,6085,698,57gram
Salt1,1112,551,26gram
Pris på oppskriftenKr 4,92Kr 55,47Kr 5,55.-
Hele oppskriften veier1 127 totalt1 127 pr porsj113 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 stk

Løs gjæren opp i melk- og vannblandingen og sett den på et varmt sted til det begynner å danne seg bobler. Bland mel og salt og smuldre inn smøret. Tilsett gjærblandingen, 1 pisket egg og kna til en smidig deig. Er deigen for løs, tilsettes mer mel.
Dekk deigen til og sett den lunt til den har hevet til dobbelt størrelse. Slå deigen ned og bland deretter inn osten og kna videre til osten er jevnt fordelt.

Form deigen til 2 «baps», dvs. lag to runde boller som klemmes ned til 2 cm høye småbrød. Når brødene har hevet seg stikkes tre fingre lett ned i midten av deigen. Stekes i 20-25 minutter ved 200°C.

Til osterundstykker deles deigen inn i 8-10 rundstykker som settes til etterheving. Stekes i 15-20 minutter ved 200°C.

Osterundstykkene deles på midten og fylles som burgere med grønnsakkaker, salat/spirer og stekt løk.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Helios
(Intern: 24885)
Kategori: Gjærbakst
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fylt brødrull.Fylt brødrull.
Denne retten har 247,43 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ost- og skinkehorn.Ost- og skinkehorn.
Denne retten har 273,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,82 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skinke og ostebrød.Skinke og ostebrød.
Denne retten har 262,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ostesnurrer.Ostesnurrer.
Denne retten har 275,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lettvinte Osteboller.Lettvinte Osteboller.
Denne retten har 278,36 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,16 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.