Gå til forsiden av matoppskrift.no



Skotske pannekaker med frukt


Oppskriften på Skotske pannekaker med frukt har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
60grhvetemel
1tsbakepulver
litt salt
2sssukker
1stkegg
1,5dlmelk
1sssmør

Fyll:

2sssirup
0,5stksitron, saften av
1stkeple
3stkdadler


Fremgangsmåte:

Sikt hvetemel, bakepulver og salt i en bolle og tilsett sukkeret. Visp melk og egg godt sammen med det tørre. Smelt smøret og bland det i røren. La røren stå og svelle ca 15 minutter.

Varm stekepannen og ha i litt smør. Røren settes på pannen med spiseskje med god avstand. Pannekakene stekes pent brune på begge sider. Legg dem oppå hverandre i to stabler og hold dem varme.

Varm sirupen i en gryte og ha i sitronsaften. Skrell eplene og del dem i små båter og hakk dadlene. Det hele has i gryten. La det koke til eplene er møre ca 15 minutter.

Fordel fyllet over stablene og server straks.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 8579)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pannekaker
Land: Skottland
Nasjonal/tradisjonsrett

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 167,63 Kcal Forklaring?
Protein 3,45 g
Fett 5,49 g
Karbo 25,59 g
Pris 2,55.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!