Skotske pannekaker med frukt


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
60grhvetemel
1tsbakepulver
litt salt
2sssukker
1stkegg
1,5dlmelk
1sssmør

Fyll:

2sssirup
0,5stksitron, saften av
1stkeple
3stkdadler


Fremgangsmåte:

Sikt hvetemel, bakepulver og salt i en bolle og tilsett sukkeret. Visp melk og egg godt sammen med det tørre. Smelt smøret og bland det i røren. La røren stå og svelle ca 15 minutter.

Varm stekepannen og ha i litt smør. Røren settes på pannen med spiseskje med god avstand. Pannekakene stekes pent brune på begge sider. Legg dem oppå hverandre i to stabler og hold dem varme.

Varm sirupen i en gryte og ha i sitronsaften. Skrell eplene og del dem i små båter og hakk dadlene. Det hele has i gryten. La det koke til eplene er møre ca 15 minutter.

Fordel fyllet over stablene og server straks.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 8579)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pannekaker
Land: Skottland
Nasjonal/tradisjonsrett

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 167,63 Kcal
Protein 3,45 g
Fett 5,49 g
Karbo 25,59 g
Pris 2,55.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!