Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Skrei med middelhavssmaker



Skrei med middelhavssmaker oppskrift.
Fotograf: Synøve Dreyer
denne oppskriften møter de beste råvarene fra dypet av Barentshavet de beste fra bredden av Middelhavet. Resultatet er et fargerikt og smakfullt møte!

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
800grskreifilet, uten skinn og bein
1stksjalottløk
3feddhvitløk
1ssolje
3boks(er)hermetiske tomater, grovhakkete
6stkpotet
8stkoliven, grønn
salt og pepper
kajennepepper

Tilbehør

flatbrød, grovt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Skrei med middelhavssmaker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier56,69406,13Kcal
Protein5,8541,91gram
Karbohydrat5,6440,40gram
Kostfiber1,007,16gram
Fett0,976,95gram
Mettet fett0,100,72gram
Salt0,100,74gram
Pris på oppskriftenKr 4,36Kr 31,24Kroner
Hele oppskriften veier2 866 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær skrei i terninger på ca. 3 cm, dryss salt over og la dem ligge i 7 minutter. Skyll saltet av og tørk skreibitene lett med kjøkkenpapir.
Skjær sjalottløk i skiver, finhakk hvitløk og surr lett i olje uten at det blir brunt.
Hell på tomatene og la sausen småsurre i ca. 2 timer. Kok poteter og skjær dem i skiver.
Vend inn poteter og skrei og la retten trekke noen få minutter, til skreien er kokt. Smak til med salt, pepper og en anelse kajennepepper. Dryss på skiver av oliven til slutt.
Server gryten med flatbrød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29001)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Skrei med middelhavssmaker.Skrei med middelhavssmaker.
Denne retten har 56,69 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.