Skuffkake

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1stkegg
1,5dlsukker
1,5dlmelk
1,5dlsmeltet smør
2tsbakepulver
Ca 400grhvetemel

Kompott av svisker.

350grsvisker med stener
3dlvann
2sssukker
2tspotetemel
0,25dlkaldt vann
Her kan det og brukes ferdig kompott.
Melis glasur

Annonse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 244,73 Kcal
Protein 4,33 g
Fett 7,91 g
Karbo 37,85 g
Pris 2,49.- kr

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Egg og sukker piskes til eggedosis. Bland forsiktig inn det andre, tørt og vått vekselvis og rør godt. Deigen skal være ganske fast. Ta stener ut av sviskene og kok dem så vidt møre med sukker og vann. Tilsett jevning av potetemel og vann. Kok opp og avkjøl.

Del deigen i to og trykk den ene delen i en rund form i bunnen og opp langs kantene. Fyll i sviske kompott og kjevle ut den andre delen og legg den som ett lokk over. Trykk godt langs kantene.

Stekes ved 180 grader til den har pen farge og er gjennomstekt, ca 45-60 minutter.

Ved servering has det melisglasur på kaken.



Tjenester








Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Ekstra info

Kategori: Kaker
Land: Norge
Fylke: Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett

Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Oppskriften har hatt 12972 lesere totalt.
Oppskriften har fått 2,5 poeng totalt (av max 6) fra 6 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 3227)

Prøv en lignende oppskrift



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!