Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Skuffkake

Oppskriften har fått 2,5 poeng. 2,5 poeng (av max 6) i snitt fra 6 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 2,49 Kcal: 244,50 Fett: 7,91 gr Protein: 4,32 gr Karbo: 37,85 gr
Mettet fett: 4,76 gr Kostfiber: 2,41 gr Salt av natrium: 0,30 gr
Oppskriften har hatt 11540 lesere! 11540 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1stkegg
1,5dlsukker
1,5dlmelk
1,5dlsmeltet smør
2tsbakepulver
Ca 400grhvetemel

Kompott av svisker.

350grsvisker med stener
3dlvann
2sssukker
2tspotetemel
0,25dlkaldt vann
Her kan det og brukes ferdig kompott.
Melis glasur
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater61,87 prosent
Protein7,06 prosent
Fett29,09 prosent
Kostfiber1,96 prosent

Totalpris for 1 porsjoner

Kr 39,82

Pris pr stykker

Kr 3,32
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kaker
Land: Norge
Fylke: Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Egg og sukker piskes til eggedosis. Bland forsiktig inn det andre, tørt og vått vekselvis og rør godt. Deigen skal være ganske fast. Ta stener ut av sviskene og kok dem så vidt møre med sukker og vann. Tilsett jevning av potetemel og vann. Kok opp og avkjøl.

Del deigen i to og trykk den ene delen i en rund form i bunnen og opp langs kantene. Fyll i sviske kompott og kjevle ut den andre delen og legg den som ett lokk over. Trykk godt langs kantene.

Stekes ved 180 grader til den har pen farge og er gjennomstekt, ca 45-60 minutter.

Ved servering has det melisglasur på kaken.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Jødekaker 3 hos oss.Les mer om Vannbakkels med bær hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:3227



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen