Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!

Skuffkake

Oppskriften har fått 2,5 poeng. 2,5 poeng (av max 6) i snitt fra 6 lesere
Oppskriften har hatt 11976 lesere! 11976 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Skuffkake har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 244,69 Kcal ......Protein: 4,32 gram ......Fett: 7,91 gram ......Mettet fett: 4,76 gram
Karbohydrater: 37,85 gram ......Kostfiber: 2,41 gram .....Natrium: 121,37 mg .......Pris: 2,49 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1stkegg
1,5dlsukker
1,5dlmelk
1,5dlsmeltet smør
2tsbakepulver
Ca 400grhvetemel

Kompott av svisker.

350grsvisker med stener
3dlvann
2sssukker
2tspotetemel
0,25dlkaldt vann
Her kan det og brukes ferdig kompott.
Melis glasur
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kaker
Land: Norge
Fylke: Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Egg og sukker piskes til eggedosis. Bland forsiktig inn det andre, tørt og vått vekselvis og rør godt. Deigen skal være ganske fast. Ta stener ut av sviskene og kok dem så vidt møre med sukker og vann. Tilsett jevning av potetemel og vann. Kok opp og avkjøl.

Del deigen i to og trykk den ene delen i en rund form i bunnen og opp langs kantene. Fyll i sviske kompott og kjevle ut den andre delen og legg den som ett lokk over. Trykk godt langs kantene.

Stekes ved 180 grader til den har pen farge og er gjennomstekt, ca 45-60 minutter.

Ved servering has det melisglasur på kaken.


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 244,693 912,94195,6 %
Fett: 7,91126,49 gr180,7 %Fett29,09 %
Protein: 4,3269,08 gr138,2 %Protein7,06 %
Karbo: 37,85605,27 gr201,8 %Karbo61,87 %
Fiber: 2,4138,54 gr128,5 %Fiber1,96 %
Mettet fett: 4,7676,12 gr380,6 %
Salt: 0,304,85 gr97,0 %
Hele oppskriften veier 1599,14 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.2,49 .-
Pris 1 porsjonerKr. 39,82 .-Se din tallerken
Pris pr stykkerKr 3,32.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Jødekaker 3 hos oss.Les mer om Lussekatter med sukrin hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:3227



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen