Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Skuffkake

Oppskriften har fått 2,5 poeng. 2,5 poeng (av max 6) i snitt fra 6 lesere
Oppskriften har hatt 11809 lesere! 11809 lesere

Ingredienser

Porsjoner
1stkegg
1,5dlsukker
1,5dlmelk
1,5dlsmeltet smør
2tsbakepulver
Ca 400grhvetemel

Kompott av svisker.

350grsvisker med stener
3dlvann
2sssukker
2tspotetemel
0,25dlkaldt vann
Her kan det og brukes ferdig kompott.
Melis glasur
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Skuffkake er kalkulert av Matoppskrift.no, og viser kalorier, næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon.
Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kaker
Land: Norge
Fylke: Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett




Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Egg og sukker piskes til eggedosis. Bland forsiktig inn det andre, tørt og vått vekselvis og rør godt. Deigen skal være ganske fast. Ta stener ut av sviskene og kok dem så vidt møre med sukker og vann. Tilsett jevning av potetemel og vann. Kok opp og avkjøl.

Del deigen i to og trykk den ene delen i en rund form i bunnen og opp langs kantene. Fyll i sviske kompott og kjevle ut den andre delen og legg den som ett lokk over. Trykk godt langs kantene.

Stekes ved 180 grader til den har pen farge og er gjennomstekt, ca 45-60 minutter.

Ved servering has det melisglasur på kaken.

NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 244,693 912,94195,6 %
Fett: 7,91126,49 gr180,7 %Fett29,09 %
Protein: 4,3269,08 gr138,2 %Protein7,06 %
Karbo: 37,85605,27 gr201,8 %Karbo61,87 %
Fiber: 2,4138,54 gr128,5 %Fiber1,96 %
Mettet fett: 4,7676,12 gr380,6 %
Salt: 0,304,85 gr97,0 %
Hele oppskriften veier 1599,14 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.2,49 .-
Pris 1 porsjonerKr. 39,82 .-Se din tallerken
Pris pr stykkerKr 3,32.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Gingerbread med kaffe hos oss.Les mer om Bordstabelbakkels hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:3227



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser