Skuffkake



Oppskriften har fått 2,5 poeng (av max 6) fra 6 lesere
Oppskriften har hatt 12434 lesere totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Kilder og dato

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 3227)

Ekstra info om oppskriften

Kategori: Kaker
Land: Norge
Fylke: Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett


NB! Oppskriften Skuffkake har utregnet kalorier, pris, energifordeling og ellers fullt næringsinnhold som er kalkulert av Knut Pettersen ©Matoppskrift.no.

Næringsinnhold pr 100 gram:
Kalorier 244,69 Kcal
Protein 4,32 g
Fett 7,91 g
Karbo 37,85 g
Pris 2,49.- kr








Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
1stkegg
1,5dlsukker
1,5dlmelk
1,5dlsmeltet smør
2tsbakepulver
Ca 400grhvetemel

Kompott av svisker.

350grsvisker med stener
3dlvann
2sssukker
2tspotetemel
0,25dlkaldt vann
Her kan det og brukes ferdig kompott.
Melis glasur

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Egg og sukker piskes til eggedosis. Bland forsiktig inn det andre, tørt og vått vekselvis og rør godt. Deigen skal være ganske fast. Ta stener ut av sviskene og kok dem så vidt møre med sukker og vann. Tilsett jevning av potetemel og vann. Kok opp og avkjøl.

Del deigen i to og trykk den ene delen i en rund form i bunnen og opp langs kantene. Fyll i sviske kompott og kjevle ut den andre delen og legg den som ett lokk over. Trykk godt langs kantene.

Stekes ved 180 grader til den har pen farge og er gjennomstekt, ca 45-60 minutter.

Ved servering has det melisglasur på kaken.

Prøv en lignende oppskrift





Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Tlf: 948 04 427
Følg meg på!