Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Skvettebrød




Denne oppskriften på Skvettebrød er hentet fra Randabygda og er god til spesielt fisk og pinnekjøtt. Spesiell med bruk av potetmos og semulegrøt

Ingredienser




Annonse


Fremgangsmåte:

Lag potetmos av 1 pakke vanlig type. Kok semulegrøt av melk. Bland like store deler potetmos og grøt. Ha i 2 ts bakepulver. Mel til passe deig til baking. Bak ut tynne lefser og stek på varm takke på begge sider. Lagre tørt eller del i snipper og legg i fryseren. Bløt lefsene når de skal brukes.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14014)
Kategori: Lefse
Land: Norge
Fylke: Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.