Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Små fiskekaker




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grfiskefileter av hvit fisk
100grkokte, langkornet ris
50grgrovhakkede, grønne bønner
1stang(stenger)sitrongress i skiver
1stkrød chili utkjernet og hakket
1bunt(er)hakket koriander med røtter
2tsfiskesaus
1stkegg pisket
Vegetabilsk olje til steking


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Små fiskekaker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier79,4645,06Kcal
Protein10,205,78gram
Karbohydrat5,703,23gram
Kostfiber0,730,41gram
Fett1,600,91gram
Mettet fett0,350,20gram
Salt0,510,29gram
Pris på oppskriftenKr 12,44Kr 7,05Kroner
Hele oppskriften veier567 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fjern skinn og ben fra fisken og skjær kjøttet i stykker. Kjør fiskekjøtt og alle øvrige ingredienser unntatt olje til steking i foodprocessoren. Pass på ikke å lage farsen for fin!

Form 1 ss fiskefarse til små frikadeller og stek dem gyldne på begge sider noen stykker av gangen i ca. 1 cm olje. Drypp av på fettsugende papir og server med agurksalat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 19409)
Kategori: Smårett
Land: Thailand

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.