Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Småsild i hvitvin




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgfersk småsild
1stkspansk pepper
75grsmør
500grløk, finhakket
4feddhvitløksfedder, finhakket
6sshvitvin, tørr
1dashsalt
1dashnykvernet pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Småsild i hvitvin med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier196,51636,55Kcal
Protein8,4527,37gram
Karbohydrat2,528,16gram
Kostfiber0,882,85gram
Fett16,3953,09gram
Mettet fett5,4817,75gram
Alkohol0,48 %
Salt0,290,95gram
Pris på oppskriftenKr 5,03Kr 16,29Kroner
Hele oppskriften veier1 296 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fjern hodene fra småsilden og rens dem godt. Skyll og tørk med husholdningspapir. Del pepperfrukten i to, fjern kjernene og knus kjøttet. Smelt smøret i en sautépanne. Tilsett hakket løk, hvitløk og spansk pepper. La det få frese under omrøring ca 2 minutter. Tilsett renset småsild og vin, la det koke opp og trekke videre ca 10 minutter over sterk varme. Snu fisken av og til. Krydre med salt og pepper. Ta pannen bort fra varmen, legg på lokk og la alt få trekke ca 10 minutter før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11436)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.