Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Småsild i sitronsaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkgulrot
2stang(stenger)selleri, snittet
0,5stkpurre, snittet
2dlvann
0,25tsestragon
500grsild
0,5tssalt
1dashpepper
1dlfløte
1,5sshvetemel
100grsukkererter
1sssitronsaft
persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk
Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Småsild i sitronsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier170,79659,15Kcal
Protein8,2131,69gram
Karbohydrat2,338,99gram
Kostfiber0,823,16gram
Fett14,1154,46gram
Mettet fett4,3916,94gram
Salt0,441,71gram
Pris på oppskriftenKr 4,86Kr 18,76Kroner
Hele oppskriften veier1 158 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg gulrøtter, selleri og purre i en vid kjele. Tilsett vann. La det koke opp. Tilsett en liten klype frisk eller tørr estragon. Dryss litt salt og pepper på fiskefiletene og rull dem sammen. Legg dem over grønnsakene. Kok forsiktig under lokk i 8-9 minutter til fisken er ferdig. Ta fisken opp. Rør fløte og mel til jevning og tilsett under omrøring. Ha i sukkerertene og la sausen koke i 5 minutter. Smak til med sitronsaft. Legg fisken tilbake i sausen og la alt bli gjennomvarmt. Server retten med poteter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11437)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.