Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Smørbrødterte med skalldyr




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
3tynn(e) skive(r)formloff skåret på langs
1dashsmør eller margarin
2dlmajones
2dlkremfløte
Ca 0,75dlchilisaus, norsk
dill
1dashsalt
1dashpepper
Ca 2,5sssherry
1boks(er)krabbe, ca 200 g
1bit(er)slangeagurk
Ca 450grurensede reker eller 250 g rensede


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Skalldyr
Spor-av-melk
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-sesam
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Smørbrødterte med skalldyr med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier247,21524,99Kcal
Protein12,9827,57gram
Karbohydrat4,9910,60gram
Kostfiber0,260,55gram
Fett19,1940,75gram
Mettet fett5,3611,38gram
Alkohol0,30 %
Salt1,022,16gram
Pris på oppskriftenKr 9,40Kr 19,96Kroner
Hele oppskriften veier1 274 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ha smør på loffskivene, og legg dem ved siden av hverandre.

Bland majones, stivpisket kremfløte, chilisaus og finklippet dill. Smak til med salt, pepper og sherry. Pass på at blandingen ikke blir for tynn.

Rens krabbekjøttet og bland det inn i majonesen.

Fordel krabbemajonesen på alle tre loffskivene.

Skjær agurk i tynne skiver som legges på den ene lofflengden.

Rens rekene og fordel dem på lofflengdene, mesteparten på den øverste som er pyntet med agurkskiver.

Legg sammen tertene (oppå hverandre), skiven med mest pynt skal ligge på toppen.

Skjæres opp ved serveringen med skarp kniv.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7827)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.