Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Smörgåstårta med egg- og skalldyrsalat




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkformloff
1dlmelk til dynking

Egg- og skalldyrsalat:

4stkegg
1pakkemajones (165 g)
2dllettrømme
250grcrabsticks
170grreker, pillede
2ssdill, finhakket
Ca 2sssitronsaft
Ca 0,5tssalt
Ca 0,25tspepper

Pynt:

2dlkremfløte
4stkegg
0,5stkagurk
1pakkedill
1stksitron


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Melk
Skalldyr
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Smörgåstårta med egg- og skalldyrsalat med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier222,161 268,08Kcal
Protein8,0646,01gram
Karbohydrat24,96142,47gram
Kostfiber1,397,93gram
Fett9,7055,37gram
Mettet fett3,1618,04gram
Salt0,794,49gram
Pris på oppskriftenKr 6,46Kr 36,87Kroner
Hele oppskriften veier3 425 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok egg til både egg- og skalldyrsalat og pynt i 10 minutter til de er hardkokte. Avkjøl eggene i kaldt vann.

Rør sammen majones og rømme. Skrell eggene. Del fire av eggene begge veier på en eggedeler og vend eggehakket inn i rømmedressingen. Ta av noen av reker til pynt. Finhakk resten av rekene sammen med crabsticks. Vend reker, crabsticks og dill inn i rømmedressingen. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

Skjær av skorpen på loffen, og del hvert brød i 6 tynne skiver på langs. Dynk med melk. Legg 3 skiver brød med langsidene mot hverandre. Ha på egg- og skalldyrsalat og legg videre brød og salat lagvis. Avslutt med brød. Dekk til slutt hele kaken med et tynt lag pisket kremfløte som ikke er tilsatt sukker. Legg striper med hardkokte egg i skiver og resten av rekene på toppen. Pynt med sitronskiver og dill. Pynt kantene med agurkskiver like før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 14771)
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.