Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Snacks - nøtter. frø og tørket frukt




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

DETTE TRENGER DU FOR Å LAGE SUKKER-SALTE FRØ OG NØTTER:

250grfrø og nøtter (f.eks. sesam, gresskar, hassel, pistasie, pinje)
1tssalt
1sssukker

DETTE TRENGER DU FOR Å LAGE CHILI OG CASHEWNØTTER

250grcashewnøtter, usaltede
0,5tssalt
0,5stkchili

DETTE TRENGER DU FOR Å LAGE SALTE MANDLER:2,5 dl vann

100grsalt
250grmandler


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Nøtter
Sesam


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Snacks - nøtter. frø og tørket frukt med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier503,474 469,81Kcal
Protein16,09142,85gram
Karbohydrat15,50137,61gram
Kostfiber7,7068,36gram
Fett40,19356,81gram
Mettet fett5,2146,25gram
Salt12,25108,72gram
Pris på oppskriftenKr 9,00Kr 79,90Kroner
Hele oppskriften veier888 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

SUKKER-SALTE FRØ OG NØTTER:
Ha frø og nøtter i tørr panne, og stek dem gylne. Tilsett salt og sukker, rør godt til sukkeret er karamellisert. Ta pannen av varmen, hell snacksen utover et bakepapir. Avkjøl, og knekk i mindre biter.

CHILI OG CASHEWNØTTER
Finhakk chilien, ha nøttene i varm panne, stek til de er gylne. Tilsett salt og chili, rør godt rundt, ta pannen av varmen.
Avkjøl.

SLIK LAGER DU TØRKEDE EPLESKIVER:
Vask det antall epler du ønsker å bruke
Fjern kjernehuset, og del opp i tynne skiver.

Træ dem på en pinne med godt mellomrom, heng dem på en snor eller legg dem på rist for tørking på et litt varmt sted.
De kan også tørkes i ovn på 60 grader.Husk å snu dem jevnlig. Oppbevar skivene i en tett boks.

SALTE MANDLER
Løs opp saltet i vannet, og la mandlene ligge i bløt i seks timer. Hell av vannet, og tørk dem på brett på 110 grader i litt over en time,
Rør litt innimellom.
Avkjøl og oppbevar dem i en tett boks.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 29721)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Snacks
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Mandel barfi.Mandel barfi.
Denne retten har 412,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,66 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 31,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,2.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.