Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Snarøl




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
6litervann,
Ca 450grkandissukker
1halvflaske(r)vørterøl,
gjær (en klump som en hasselnøtt)


Annonse


Kalorier og næringsinnhold i Snarøl med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier28,401 925,52275,07Kcal
Protein0,021,360,19gram
Karbohydrat7,08480,0268,57gram
Kostfiber0,000,000,00gram
Fett0,000,000,00gram
Mettet fett0,000,000,00gram
Salt0,000,020,00gram
Pris på oppskriftenKr 0,35Kr 23,73Kr 3,39.-
Hele oppskriften veier6 780 totalt6 780 pr porsj969 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 7 liter

Kok opp vann og sukker. Sil det. Avkjøl det til 25 grader og ha i vørterøl og utrørt gjær. Fyll ølet straks i flasker. Lukk dem, og bind over korkene hvis det brukes vanlig kork.
I den kalde årstid bør flaskene stå lunt til neste dag, så ølet kommer i gjæring. Sett dem så i kjelleren. Sett dem i dem varme årstiden straks i kjelleren.
Dette ølet er best når det har stått 8 dager. Det er lite holdbart.

Har vi ikke kandissukker, kan vi bruke farin. Da bør vi brune ca. halvparten til karamell for å få farge på ølet.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19576)
Kategori: Ølbrygging
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Hjemmelaget juleøl.Hjemmelaget juleøl.
Denne retten har 34,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 0,56.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.