Sognakaker


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
0,25kgsmør
1kopp(er)sukker
1kopp(er)sirup
1kgkveitemjøl
3tshornsaltIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2kopp(er)kefir
1stkegg


Fremgangsmåte:

Smelt smør, sukker og sirup. Avkjøl litt. Rør inn resten. La deigen stå og kvila på ein kjølig plass i ca. 2 timar.
Bak ut til ca. 1/2 cm tjukk leiv, og stikk kakene ut til runde ca. 15 cm i diameter. Steik kakene på svak varme på ei eller plate.

Hentet fra Vestlandsmat av Solfrid Rørlien Saue. Utgitt med tillatelse fra Det Norske Samlaget


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Det norske Samlaget
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 18222)
Kategori: Småkaker
Land: Norge
Fylke: Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 325,21 Kcal
Protein 5,99 g
Fett 10,51 g
Karbo 50,93 g
Pris 2,11.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!