Solbæreddik


Ingredienser

lys vineddik
solbærblad


Fremgangsmåte:

Fyll vineddiken på flasker med vid hals slik at det går lett å stikke bladenenedi.

Plukk bladene når de er passe utvokst og har mest smak. Rens bort skadede og tørre stilker og blad. Legg urtene på flaskene og sett på kork. Sett flaskene i et solrikt vindu. Etter 1-2 uker har eddiken fått fyldig smak.

På et mørkt sted må eddiken stå i ca 4 uker for å få smak.

Oppbevar den ferdige eddiken kjølig. I stedet for vineddik kan det brukes eddik 5%.


Annonse:

Tjenester og info



Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 9535)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!