Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Sole Bonne Femme




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
6stk filetsjøtunge
1dashsalt
1dashnykvernet pepper
1stksjallotteløk, hakket
125grsmått hakket champignon
1,5dlvarm fiskefond
1,5dlvarm hvit vin (en tørr type)
1stklaurbærblad
2sshakket persille
0,5sstørket timian
18stk litechampignon hatter
2sssmør
1ssMel


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Sole Bonne Femme med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier88,49198,42Kcal
Protein8,6619,42gram
Karbohydrat1,603,59gram
Kostfiber0,170,38gram
Fett4,419,89gram
Mettet fett2,245,02gram
Alkohol1,06 %
Salt0,280,62gram
Pris på oppskriftenKr 9,52Kr 21,35Kroner
Hele oppskriften veier1 345 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Dryss tunge filetene med salt og pepper. Legg dem i et smurt ovnfast fat. Dryss med løk og champignon. Hell fond, vin, laurbærblad, persille og timian over. Dekk fatet og sett det i en oppvarmet ovn (175 grader) i ca. 15 - 20 minutter eller inntil fisken er ferdig (danner skiver). Legg fisken over på en ovnfast tallerken og hell væsken i en dyp panne.

Champignon hattene ristes i smør ca. 5 minutter - fordel dem på fisken. Kok væsken inn (ca 3 dl). lag en smørbolle av melet og smøret og jevn væsken med den. Kok sausen opp og gi den et par minutter, mens det røres i den. Hell sausen over fisken, sørg for å fisken er helt dekket. Sett fatet under grillen inntil overflaten er gylden.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22883)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.