Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Somalisk kokoskake




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Deig:

1kgmel
6ssolje
litt salt
vann

Fyll:

600grkokosmel
0,5litermelk
150grsmør
500grsukker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Somalisk kokoskake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier410,8011 568,13Kcal
Protein6,04170,09gram
Karbohydrat46,431 307,47gram
Kostfiber3,89109,54gram
Fett21,46604,31gram
Mettet fett15,16426,91gram
Salt0,102,89gram
Pris på oppskriftenKr 2,65Kr 74,62Kroner
Hele oppskriften veier2 816 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Deig:
Mel, vann, olje og salt blandes og eltes til en bløt deig, deretter den legges til side.

Fyll:
Sukker smeltes til karamel, deretter smør og melk has i og røres i 2 min. Kokos has i og det hele koker videre i 10 - 15 min.

Deigen rulles nå tynt ut på et meldrysset bord, hvor den prikkes ut i små runde former med en kopp. Der legges 1 ss kokosfyll på hver cirkel og de brettes deretter sammen til halvmåner. Halvmånene stekes i olje eller bakes i ovnen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 23013)
Kategori: Fritert
Land: Somalia

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.